PatiëntenomgevingPatiëntenomgeving

Patiëntenomgeving

Wat is Patiëntenomgeving?

In de patientenomgeving regelt u veilig uw zorg online bij onze praktijk. U kunt hier onder andere afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen, uw dossier en laboratoriumuitslagen inzien.

Maak account aan

Indien u nog geen account heeft, gelieve te registeren:

Registreren

Online afspraak maken

Maak snel en eenvoudig online een afspraak met je huisarts of praktijkondersteuner via ons nieuwe digitale patiënten portaal. Wilt u online een afspraak maken

Maak online afspraak

Online herhaalrecepten

U kunt een vervolgrecept aanvragen via onze patiënten omgeving. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanvraag. Na goedkeuring door de huisarts kunt u de volgende dag het recept ophalen in uw apotheek.

Bestel online herhaalrecept

Inzage in uw dossier

U kunt via ons digitale patiënten portaal inzicht krijgen in uw eigen dossier. U vindt hier een overzicht van de behandelingen, uw medicijnen en nog veel meer relevante informatie.

Inzage dossier

E-consult met huisarts

Wilt u een consult met uw huisarts en u bent niet in staat om ons te bezoeken. Dan kunt u ook via de mail met ons overleggen.

Een afspraak maken

Laboratorium uitslagen

U kunt hier de uitslagen van uw bloed- en urinetest bekijken in ons nieuwe patiënten portaal. Samen met uw huisarts kunt u de uitslag van het onderzoek bespreken, desgewenst via een e-consult.

Bekijk het resultaat

Video bellen

Als laatste uitbreiding in onze dienstverlening zullen wij de mogelijkheid bieden om via een beeldverbinding een gesprek te voeren met uw huisarts of praktijkondersteuner. Voor een behandeling of onderzoek moet u wel langskomen.

Maak een video-afspraak