Corona Virus

Heeft u koorts met hoesten of benauwdheid, bel dan eerst naar de praktijk voordat u langskomt.

Tel 010-4520330.

Er is voorlopig geen inloopspreekuur.

Patiëntenomgeving

Online afspraak maken

Maak snel en eenvoudig online een afspraak met je huisarts of praktijkondersteuner via ons nieuwe digitale patiënten portaal. Wilt u online een afspraak maken

Maak online afspraak

Online herhaalrecepten

U kunt een vervolgrecept aanvragen via ons patienten portaal. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanvraag. Na goedkeuring door de huisarts kunt u de volgende dag het recept ophalen in uw apotheek.

Bestel online herhaalrecept

Inzage in uw dossier

In de loop van dit jaar kunt u via ons digitale patiënten portaal inzicht krijgen in uw eigen dossier. U vindt hier een overzicht van de behandelingen, uw medicijnen en nog veel meer relevante informatie.

Op termijn beschikbaar

E-consult met huisarts

Wilt u een consult met uw huisarts en u bent niet in staat om ons te bezoeken. Dan kunt u ook via de mail met ons overleggen. Deze mogelijkheid wordt binnenkort toegevoegd aan ons patiënten portaal.

Binnenkort beschikbaar

Laboratorium uitslagen

In de loop van dit jaar kunt u de uitslagen van uw bloed- en urinetest bekijken in ons nieuwe patiënten portaal. Samen met uw huisarts kunt u de uitslag van het onderzoek bespreken, desgewenst via een e-consult.

Op termijn beschikbaar

Video bellen

Als laatste uitbreiding in onze dienstverlening zullen wij de mogelijkheid bieden om via een beeldverbinding een gesprek te voeren met uw huisarts of praktijkondersteuner. Voor een behandeling of onderzoek moet u wel langskomen.

Binnenkort beschikbaar

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×